Manavgat Yardım ve Destek Kampanyası

Manavgat yangın felaketi mağdurları için Derneğimizin gerçekleştirdiği yardım ve destek kampanyasında maddi ve emek destekleriyle ürün temininden nakliye imkanları hususlarına kadar katkılarda bulunan mezunlarımıza ve hayırsever dostlarımız ile Darüşşafaka Cemiyeti ve Şahkulu Vakfı’na içtenlikle teşekkür ederiz.Bize emanet ve teslim edilen eşyaların tümünü yardıma gerçekten ihtiyacı olan ailelere bizzat teslim etmemize yardımcı olan yerel kamu yöneticileri ile STK yetkililerine de minnettarız.13 - 14– 15 Ağustos 2021 günlerinde 8 gönüllü ve 3 şoför olmak üzere toplam 11 kişiden oluşan ekibimiz; 291.505.-TL tutarında 32.332 parça malzeme’nin büyük çoğunluğunu 16 köy’ü ziyaret edilerek felaket mağdurlarına doğrudan, çok az bir kısmını da yetkili kurumlara ulaştırmak üzere Manavgat Atatürk stadyumuna bizzat teslim etmenin sevinç ve gururunu sizlerle paylaşmak istedik.

Adnan Kahveci

05 Şubat 2021 / Okulumuz 1966 Mezunu Rahmetli  Maliye Bakanı ‘’Adnan Kahveci’’yi  ölüm yıldönümünde okulumuzda bulunan heykeline çelenk koyarak andık.

18 Mart

18 Mart 2021 / Çanakkale Savaşları yıldönümünde Çanakkale Şehitler abidesine çelenk koyma töreninde okulumuzu temsil ettik. Aynı gün okulumuz 1992 mezunu Çan Belediye Başkanı’na ilçesinde ilk ve orta öğretim kurumu öğrencilerine dağıtılması için Nutuk ve Rahmetli okul müdürümüz S.Korel Haksun’un kitaplarından hediye ettik.

Genel Kurul

27 Mart 2021 / Derneğimiz olağanüstü genel kurulunu Beşiktaş Point Otel de gerçekleştirdik.

Şırnak / Uludere

29 Mart 2021 / Şırnak, Uludere, Dağdibi köy okuluna; eğitim gereçleri ve kıyafet desteğinde bulunduk.